maandag 27 oktober 2008

Final de mes/os

Aquest mes serà el segon que he acabat com a becari, i encara no n'he cobrat cap.
Estam amb l'aigua al coll de veres i resulta que ni la UIB se'n refia del Govern metropolità de Madrid.

El meu company de laborati, un FPU, ha cobrat ja i molt puntualment. Els de la CAIB (del govern de les Illes Balears i Pitiüses), poden demanar, en cas de retard, una bestreta a la universitat. Com que no som ni un cas ni un altre (la UIB no avança els doblers si aquests "han de venir de Madrid"; senyal que els coneixen), no veig un puta euro des de fa mesos.

Ja veurem fins on arribam. Si em toquen molt els collons, pot ser que caigui malalt (per falta de recursos, és clar; que esclaus de la HISENDA, en som tots, no?).

Per què, si som la primera de les colònies, hem de ser la darrera en deixar de ser-ho?

6 opmerkingen:

Lluís zei

Dia 28, no he cobrat.
I a sobre tenc mal d'esquena.

Lluís zei

Dia 29, no he cobrat.
L'esquena em fa un mal terrible.

Lluís zei

Dia 31, no he cobrat.
El mal s'estén a cada fibra del cos. Començ a pensar que serà urgent de posar-hi remei

Lluís zei

Dia 3 de novembre, no he cobrat.

Merda de país, merda de conqueridors. Com pot ser que ens dominin aquests annerots. Per què, d'entre tots, justament aquests inútils?

Lluís zei

Dia 4 d enovembre, no he cobrat.
Hem aconseguit un número que ens posa en contacte directe amb los Ma[n]driles.
[aquesta persona va aprovar unes oposicions]Hummmm.sí, sí, és becari, sí. Ja hauria d'haver cobrat, no? hummm... un moment... segur que no ha començat a l'octubre? No? Al setembre? humm.. que és estrany, hummm...[renou de papers; renou de teclat]. "Ui vaya, lo sentimos mucho" però es veu que no n'havíem donat l'ordre encara, hummm, vaja, quin greu [aquesta persona estava a punt d'efectuar el seu dreta hora i mitja per al bocata]. Ara mateix ho hem ordenat, sí. Demà el Banc de les Espanyes i la mar Ocèana on no s'hi pon el sol hi farà l'ingrès [aquesta persona està mirant al rellotge quants de minuts està perdent del seu preuat dret per a poder sumar-los-hi més tard]. Molt bé, en uns tres o quatre dies ho haurà cobrat tot. Sí, sí, "seguríssim que sí" [aquesta persona està indignada que quañcú qüestioni la seva capacitat de fer feina]. En fi, ara ja està. Adéu, adéu. [aquesta persona és funcionària de l'estat espanyol i sap dir "mande?"].

Lluís zei

Dia 7 de novembre.
Llavors de 2 mesos i 7 dies, he cobrat.

Començ a creure en els somatismes, car tot el mal d'esquena és fuit.